demo-attachment-562-Ellipse-8
demo-attachment-560-Card-11
demo-attachment-571-Ellipse-7
demo-attachment-561-Card-Left
demo-attachment-559-Bell-Right
3d Man-01
Advisering op gebied van serious games

Weet in welke wereld je stapt

Bent je als organisatie geïnteresseerd in het maken van een serious game? Moet je een aanbestedingsdocument opstellen maar hebt de kennis niet? Je wilt een ervaren game specialist als brug gebruiken naar de game leverancier van je project? Dan is het inhuren van een ervaren adviseur tijdens bijvoorbeeld een oriëntatiefase een slimme zet die op termijn veel geld, energie en verkeerde verweachtingen kan schelen.

demo-attachment-1368-Rocket-Right-1

Geïnformeerd en voorbereid een serious game project starten.

Bent je op zoek naar een ervaren, betrouwbare en onafhankelijke partij om jouw serious game project te begeleiden? Dan is TexTown Games dé partner voor jou. Met een ruime ervaring in de game-industrie en een sterke focus op serious games, biedt TexTown Games uitgebreide expertise en grondige kennis om jouw project tot een succes te maken.

Serious games zijn een unieke en krachtige manier om leren en training te bevorderen. Ze combineren entertainment met praktijkgerichte instructies om vaardigheden op te bouwen en kennis te vergroten. Echter, het ontwerpen en ontwikkelen van effectieve serious games kan complex en uitdagend zijn. 

Een groot voordeel van TexTown Games is onze onafhankelijkheid. In tegenstelling tot veel andere gamebedrijven, nemen wij zelf geen grote game projecten aan. Dit stelt ons in staat om volledig onafhankelijk en objectief te opereren. Wij zijn volledig toegewijd aan het adviseren en begeleiden van jouw project, zonder enige belangenverstrengeling.

TexTown Games onderscheidt zich ook door diepgaande kennis van de game-industrie. We kennen de ins en outs van game design, productie, implementatie en de borging. We begrijpen de uitdagingen en valkuilen van het ontwerpen van serious games en kunnen je helpen om deze te overwinnen.

Of je nu aan het begin van jouw serious game project staat of al verder gevorderd bent, TexTown Games kan je in elke fase begeleiden. Van het ontwerpen van een game concept, tot het beheren van de productie en het lanceren van het eindproduct.

Investeer in succes en zekerheid door TexTown Games als jouw onafhankelijke adviseur in te schakelen. Met onze expertise, ervaring en onafhankelijkheid zijn we de perfecte partner. Dus als je zoekt naar 'onafhankelijke adviseur serious game', 'ervaren game consultant' of 'serious game project begeleiding', vergeet dan niet TexTown Games te overwegen. Neem vandaag nog contact met hen op om te ontdekken hoe zij uw project naar een hoger niveau kunnen tillen.

Waar heb jij advies in nodig? Vraag het ons!