Textown Games

Wij werken vanuit
de inspirerende locatie
Stadscampus Enschede

Scrol

Een kernteam i.c.m.
flexibele specialisten

Wij vinden het prettig om per project te werken met een gespecialiseerd team, daarom geloven wij niet zozeer in het uitbouwen van ons kernteam maar juist in het uitbouwen van het netwerk van flexibele specialisten. Of het nu een ZZP-er is die bij ons in het kantoor plaats neemt of een kennisinstelling is die op de juiste momenten invliegt. Het gaat volgens ons nog steeds over de juiste specialisaties op de juiste plek in de juiste tijd.
rene-honkbalveld2

TexTown Games


Waar Conceptlicious stopt, gaat TexTown games verder

De naam TexTown games komt voort uit een ‘GamerTag’ (online pseudoniem) die oprichter Rene Stam al ruim 20 jaar gebruikt bij het spelen van (online)games. Als klein jochie woonde hij naast het honkbalveld van Tex Town Tigers in de wijk Stadsveld te Enschede waar hij opgroeide met een vriendengroep waarin deze honkbalclub vaak centraal stond als speelveld. Een hommage aan de tijd toen ‘Pong’ nog heel gewoon was en merken hun eerste spelcomputer op de markt brachten.
nes-zw
pong2-zw
atari-zw
atari2-zw

Sinds 2006

Al 15 jaar zijn we aan het ondernemen in het creatieve domein. Ons bedrijf begon onder de naam Conceptlicious met werkzaamheden in de gebruikerservaringen van online applicaties. Steeds vaker werd gamfication belangrijker voor onze partners en zijn wij inmiddels alleen nog bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, onderzoeken en implementeren van serious games binnen het zorg en welzijn domein. Dit domein heeft voor ons een enorme aantrekkingskracht vanwege het maatschappelijke karakter.
De laatste 10 jaar hebben wij ons gespecialiseerd in het zorg en welzijn domein om verschillende redenen. De voornaamste reden voor ons is het feit dat iedereen binnen de zorg hetzelfde gezamelijke doel voor ogen heeft, goede zorg voor de cliënt/patiënt. Of het nu gaat om revalidatie, ouderenzorg, gehandicaptenzorg, jeugdzorg of de ziekenhuis zorg betreft, iedereen heeft dat zogenaamde mooie ‘zorghart’ waarmee de cliënt/patiënt altijd op nummer één staat.