Disclaimer

Dit is het Privacy Statement van TexTown Games, onderdeel van SORPS Digital Media Group B.V, gevestigd te Enschede. SORPS Digital Media Group B.V respecteert de privacy van alle gebruikers van haar sites en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld. Door uw persoonsgegevens op te geven op de website gaat u er mee akkoord dat SORPS Digital Media Group B.V uw gegevens overeenkomstig dit Privacy Statement gebruikt. Wij gebruiken alleen gegevens die uitdrukkelijk en vrijwillig zijn gegeven door personen die onze website bezoeken. U kunt uw persoonsgegevens opgeven om informatie of diensten aan te vragen, om nieuwsbrieven te ontvangen, om u aan te melden voor een seminar of event of om producten van SORPS Digital Media Group B.V aan te kopen.

Dit is de website van TexTown Games, onderdeel van SORPS Digital Media Group B.V., gevestigd te Enschede. Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail . Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen. SORPS Digital Media Group B.V. accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door SORPS Digital Media Group B.V. is verstrekt en voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van SORPS Digital Media Group B.V., wordt verwezen naar de Algemene Voorwaarden van SORPS Digital Media Group B.V. die op deze site van toepassing zijn. Deze website bevat links naar websites van derden en SORPS Digital Media Group B.V. is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.