Een sneller herstel bij ouderen na een operatie

GoGo is ontwikkeld als game om deel uit te maken van het beweeg-ziekenhuis programma van Smartup ZGT, waar GoGo een essentieel onderdeel van moet worden. Onze missie is om patiënten boven de 65 jaar te helpen sneller te herstellen na een operatie door hen te voorzien van een uitdagende en plezierige ervaring met onze game.

Met GoGo nemen we spelers mee op een avontuurlijke reis, waarin ze verschillende niveaus en talloze oefeningen moeten voltooien om fit genoeg te worden om het ziekenhuis te verlaten. We hebben de game ontworpen met als uitgangspunt dat herstel niet alleen draait om fysieke inspanning, maar ook om motivatie, plezier en betrokkenheid. Als game producent hebben we ons best gedaan om een interactieve en stimulerende omgeving te creëren waarin spelers actief deelnemen aan hun revalidatieproces.

GoGo biedt spelers de mogelijkheid om hun voortgang bij te houden, nieuwe doelen te stellen en beloningen te verdienen naarmate ze vorderen. Als game producent hebben we ook nuttige informatie en tips geïntegreerd om spelers te ondersteunen bij een snel en effectief herstel. Met deze innovatieve benadering van fysiotherapie streven we ernaar om ouderen te helpen hun optimale gezondheid te bereiken en weer volop deel te nemen aan hun dagelijks leven.

Bij GoGo en Smartup ZGT staat privacy en veiligheid hoog in het vaandel. Als game producent hebben we strenge maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat persoonlijke gegevens veilig worden behandeld en dat spelers zich comfortabel voelen tijdens het gebruik van de app.

We zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die GoGo biedt om het herstelproces van oudere patiënten te verbeteren en hen te ondersteunen bij het bereiken van een optimale gezondheid. Als game producent zijn we er trots op om deel uit te maken van dit project en we nodigen je uit om samen met ons de kracht van gamification te ervaren en te ontdekken hoe GoGo een waardevolle partner kan zijn tijdens het herstel na een operatie.

zgt-gogo-2
zgt-gogo-3
zgt-gogo-4
zgt-gogo-5

Opdrachtgever

ZGT

Doelgroep

Ouderen met fysiotherapie

Product

Game