Textown Games

Escape Challenge;
Een kamer vol puzzels
waarbij zorgtechnolgie
de sleutel is!

  • Partner(s): TZA Achterhoek
Scrol

Ervarend leren in de zorgtechnologie escaperoom


TZA Achterhoek wilde binnen haar belevingscentrum voor zorgtechnologie in Ulft een extra dimensie toevoegen aan de kabinetten. ‘Hoe krijg je op een innovatieve wijze kennis over zorgtechnologie bij de professional?’ We ontwikkelden twee escaperooms: één de woonkamer en één in de slaapkamer. Tijdens een bezoek aan de Technologie & Zorg Academie in Ulft kunnen bezoekers deze uitdagende escaperooms spelen.
tza-escaperoom–inzet1
tza-escaperoom–inzet2
tza-escaperoom–inzet3
logo-tza
Door samen met de experts van de TZA Achterhoek deze kamers te ontwikkelen is een mooi product ontstaan. De spelers krijgen bij de start het verhaal te horen van een zorgvrager. In elke kamer staan tientallen zorgtechnologie-producten. Sommige moet je gebruiken om de puzzel op te lossen. Na het spelen van de escaperoom krijgen de bezoekers een uitgebreidere uitleg over de producten en hoe ze deze kunnen toepassen in de praktijk.

Een leuk project dat komende tijd spelenderwijs wordt aangepast aan de behoefte van de gebruikers. De zorgtechnologieën zijn zo ingezet dat je ze makkelijk kunt vervangen door nieuwere versies of vergelijkbare producten.

tza-screen-6
tza-screen-5
tza-screen-2
tza-screen-1
tza-screen-3
tza-screen-4
Volgend project
Vorig project