demo-attachment-562-Ellipse-8
demo-attachment-1361-Card
demo-attachment-1360-Bulb-Left
demo-attachment-1368-Rocket-Right-1
demo-attachment-1362-Card2
demo-attachment-1364-Group-23
demo-attachment-1367-Mask-Group-6
Afstuderen in een gamebedrijf?

Je eindscriptie over de werking van games?

Wij zijn een klein bedrijf dat af en toe een afstudeer opdracht samen met een student kan inrichten. Mocht je dit iets lijken dan horen we graag van jou. Stuur ons een bericht, dan kijken we samen wat je doelen zijn en of deze ook passend zijn voor ons.

demo-attachment-803-Hand-01-L

Herken je jezelf in onderstaande profielen? Mail ons dan snel!

Ben jij de gedreven ontwerper die zijn/haar scritie wil doen over het ontwerpen van games? En kan je daarnaast ook nog eens goed van je woord af op een sociale wijze? Stuur ons dan een reactie en laat zien welke expertises je in huis hebt.

Ben jij die ontwikkelaar die zich goed staande kan houden in een team dat al jaren op elkaar is ingespeeld? En kan je daarnaast nog eens een onderzoek doen welke ontwikkel methoden het beste aansluiten bij de nieuwste technieken? In een klein team komen alle facetten aan bod, du sla je liever de hele dag met je neus in de code hangt moet je echt een deurtje verder kijken, wil je wel echt iets anders schrijf dan snel je reactie!

Ben jij een onderzoeker die graag een keer meedraaid in een geheel andere omgeving? Games maken heeft een groot raakvlak met onderzoek, zonder een gedegen onderzoek landen onze games nooit in de doelgroepen waarin we juist die impact willen maken. Tijd voor iets anders? Kom dan snel in contact!

Afstuderen in een creatieve omgeving?

    Bewaar mijn gegevens voor een volgende keer